Heb jij een pedagogisch HBO achtergrond? Kom dan bij Tugra werken.

Nieuws

Nieuws

Een terugblik naar 10 jaar geleden..

Een terugblik naar 10 jaar geleden..

Begin September 2018 begon met een terugblik naar 10 jaar geleden..

In September 2008 heeft Fadime Kumas het bedrijf Tugra Zorg & Welzijn opgezet. 10 jaar later kijkt ze met veel trots naar haar bedrijf dat inmiddels al honderden kinderen, gezinnen en individuen verder heeft kunnen helpen naar een betere toekomst. In 2015 werd de stap gezet naar een eerste Omgangshuis van Tugra, gevestigd in Arnhem. In april 2018 volgde de opening van het tweede Omgangshuis van Tugra, gevestigd in Apeldoorn.

Onze directrice Fadime Kumas: “Wat vliegt de tijd! 10 jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen onder de naam Tugra Thuiszorg. Wat is er veel veranderd in verloop van de tijd. Waarvan decentralisatie de grootste impact had, waardoor onze thuiszorg naar zorg & welzijn is veranderd.
Als ik terugkijk naar de afgelopen 10 jaar dan springen er een aantal woorden voor mij uit; mooie ontwikkelingen, geluksmomenten, pittige tijden, onzekerheid, alles kwam erin voor in de afgelopen 10 jaar. Wat voor mij het belangrijkste is, is dat we werken in het belang van het kind, het gezin en de individu. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht, betrokkenheid en begrip staan we bekend als een mooie en betrouwbare hulpverleningsorganisatie. Samen met regie voerende organisaties kijken we naar welke vorm van hulpverlening passend is bij de cliënt. Hierbij wil ik al onze ketenpartners bedanken voor het vertrouwen in Tugra. Ook wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties, mooie kaarten/berichten, bloemen, cadeaus en nog veel meer die ik van velen heb mogen ontvangen. Ik waardeer dit zeer. Door middel van trainingen proberen we de vaardigheden van onze hulpverleners continue bij te spijkeren.

Fijne samenwerking, goede professionele werknemers van diverse komaf en een goed werksfeer maakt Tugra Zorg & Welzijn tot een unieke organisatie. En dat al 10 jaar lang! Trots ben ik over het feit dat Tugra Zorg & Welzijn nog steeds bestaat en zich onderscheidt als organisatie. Trots ben ik op mijn geweldige team waarmee we iedere dag weer hele mooie dingen verrichten. Met vertrouwen ga ik, samen met mijn team, de toekomst tegemoet.”

Op 3 september hebben we met ons team het 10-jarig jubileum gevierd. Met 15 collega’s hebben we een spel ondernomen in het centrum van Arnhem. We hebben voor een spel in teams gekozen om elkaars kwaliteiten te ontdekken en te leren op elkaar te vertrouwen. In ons werkveld werken we veel ambulant en moeten we weten waar we bij elkaar van op aan kunnen. We hebben vaak te maken met heftige gevallen, dan is het heel waardevol om te weten dat je kan terugvallen op je collega’s.

 Het spel..

Wij dienden onze directrice die ontvoerd was te vinden. Via GPS hebben wij opdrachten uitgevoerd in het centrum van Arnhem. Na het uitvoeren van de opdrachten ontvingen we tips waarmee we de code konden kraken van de kluis en erachter konden komen waar onze directrice zich bevond. Veel opdrachten hebben wij vast gelegd met film en camera. De beelden spreken voor zich…

’s Avonds zijn we met ons team uit eten geweest. We hebben terug geblikt op een hele gezellige en waardevolle dag. We kijken ernaar uit om ons verder in te zetten voor kind, het gezin en de individu op elke vlak.

Gefeliciteerd Fadime Kumas met Tugra Zorg & Welzijn!!!

En bedankt dat wij als Team Tugra met jou samen het 10 jarig bestaan van Tugra hebben mogen vieren.
 

Op naar een volgende lustrum!!!

Categorieën

Testimonials

They have turned my life over a new leaf. I owned these guys at  @healsoul a lot for my body to be able to recover as today.

Frankie Kao
Frankie Kao

This theme @healsoul have more power than I think in the first place. It helps connect patients with potential doctor or caregiver.

Doris Jones
Doris Jones

Your help in this challenging period is greatly appreciated. Our entire family extends our thanks for what @healsoul have done.

Amy McClure
Amy McClure

They have come to me when I felt the most desperate and shed a light on my way. Thank you @healsoul center sincerely.

Selena Gollet
Selena Gollet
banner-service