Heb jij een pedagogisch HBO achtergrond? Kom dan bij Tugra werken.

Nieuws

Nieuws

Congres “Begeleide Omgang in Gelderland”

29 september 2015 – In het kader van de Dag van de Scheiding heeft op 11 september 2015 een minicongres plaatsgevonden. Thema van de middag was: Begeleide omgang in Gelderland en werd georganiseerd door Humanitas en Arnhems Meisje Opleidingen in samenwerking met de Rechtbank Gelderland.

Doel van de middag was om meer informatie te geven over de (on)mogelijkheden van begeleide omgang. Ook was er aandacht voor het effect dat een echtscheiding kan hebben op (de rest van) het leven van een kind. Doelgroep aanwezig waren o.a. ; rechterlijke macht (academisch), advocaten, maatschappelijk werkers en beleidsmedewerkers.

Tijdens deze middag hebben diverse organisaties die zich met begeleide omgang bezig houden gepresenteerd. Zo ook Tugra Zorg & Welzijn. Mw. Kumas heeft in een workshop verteld hoe begeleide omgang door Tugra eruit ziet en welke culturele aandachtspunten er (mogelijk) spelen bij de begeleiding van een gezin met een niet-westerse afkomst.

Als afsluiting van de middag werd er een Sociale kaart van Gelderland gepresenteerd (digitaal) waarop per gemeente te zien is welke organisatie iets kan bieden op het gebied van begeleide omgang. Al met al een zeer leerzame middag.

IMG_6118_2

IMG_5948_2

IMG_5898_2

IMG_5803_2

IMG_5767_2

Categorieën

Testimonials

They have turned my life over a new leaf. I owned these guys at  @healsoul a lot for my body to be able to recover as today.

Frankie Kao
Frankie Kao

This theme @healsoul have more power than I think in the first place. It helps connect patients with potential doctor or caregiver.

Doris Jones
Doris Jones

Your help in this challenging period is greatly appreciated. Our entire family extends our thanks for what @healsoul have done.

Amy McClure
Amy McClure

They have come to me when I felt the most desperate and shed a light on my way. Thank you @healsoul center sincerely.

Selena Gollet
Selena Gollet
banner-service