Heb jij een pedagogisch HBO achtergrond? Kom dan bij Tugra werken.

Nieuws

Nieuws

8 maart Internationale Vrouwendag

11 maart 2014 – Een dag die in het teken staat van strijdbaarheid en (onderlinge) solidariteit van vrouwen. Om deze solidariteit en sociale betrokkenheid te uiten, heeft Tuğra Zorg&Welzijn er dit jaar voor gekozen om op bezoek te gaan bij de vrouwen van de Vrouwenopvang.

Op zaterdag 8 maart stonden wij dan ook met een aantal collega’s op de stoep van de Vrouwenopvang met ballonnen, taart en voor iedere aanwezige vrouw een roos. Aan iedere roos hing een kaartje met daarop de tekst: ‘je bent niet alleen’. Wij wilden de vrouwen laten blijken dat zij in de moeilijke strijd voor hun vrijheid er niet alleen voor staan.

Met dank aan o.a. ‘Albert Heijn Arnhem’ hebben wij de kinderen van deze dames kunnen verwennen met schetsboeken, potloden, fineliners, notitieboeken, tekenboeken, knuffels en sokken. De vrouwen en kinderen hebben erg van onze aanwezigheid genoten en hebben de morele steun die we ze kwamen brengen zeer gewaardeerd. Ook wij waren erg onder de indruk van het warme welkom waarmee we zijn ontvangen.

Het bezoek aan de vrouwenopvang was voor ons een leermoment om bewust te zijn van de vrijheid en de keuzes die wij als vrouw kunnen maken. Het heeft onze dankbaarheid voor onze situatie vergroot. Als vrouwen hebben wij de mogelijkheid en verantwoordelijkheid vrouwen in een minder bedeelde situatie te ondersteunen naar een toekomst waarin zij op eigen benen kunnen staan.

Hierbij bedanken wij de begeleiders en de dames van de vrouwenopvang voor het warme onthaal.

Tugra Zorg & Welzijn

_P1030658

_P1030677

_P1030676

_P1030673

_P1030735

_P1030728

_P1030726

Categorieën

Testimonials

They have turned my life over a new leaf. I owned these guys at  @healsoul a lot for my body to be able to recover as today.

Frankie Kao
Frankie Kao

This theme @healsoul have more power than I think in the first place. It helps connect patients with potential doctor or caregiver.

Doris Jones
Doris Jones

Your help in this challenging period is greatly appreciated. Our entire family extends our thanks for what @healsoul have done.

Amy McClure
Amy McClure

They have come to me when I felt the most desperate and shed a light on my way. Thank you @healsoul center sincerely.

Selena Gollet
Selena Gollet
banner-service